Меню
До списку новин

ЖК «Берег Дніпра» у ТОП-5 столичних новобудов з найбільш захопливими краєвидами

21 липня 2021

За версією експертів відомого профільного порталу Новостройки житловий комплекс «Берег Дніпра» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ увійшов у п’ятірку новобудов із найзапаморочливішими краєвидами.

Автори дослідження підкреслили ідеальну локацію нашого комплексу – на першій лінії Дніпра, навпроти мальовничого парку «Берковщина», що якраз зараз активно розбудовується – незабаром тут з’являться прогулянкові еспланади, відкритий амфітеатр із берегоукріплювальним причалом, альтанки і навіть солярій.

Експерти з нерухомості наголошують: завдяки такому продуманому розташуванню зведення в майбутньому багатоповерхових будівель, які могли б затінити ЖК «Берег Дніпра», неможливе. Тож мешканці нашої новобудови завжди матимуть змогу милуватися розкішною панорамою Правого берега, водами Дніпра та зеленню Ботанічного саду. Для цього, звернули увагу фахівці, в будинку застосовується панорамне скління, яке збільшує інсоляцію й дарує відчуття свободи.

Окрім того, в матеріалі підкреслюється ціла низка переваг, покликаних зробити життя мешканців ЖК «Берег Дніпра» максимально комфортним і безпечним. Ідеться, зокрема, про підземний паркінг із зарядними станціями для електрокарів, а також стоянку для автомобілів гостей комплексу. Подвір’я буде закритим від автомобілів, а в громадських місцях забезпечать цілодобове відеоспостереження.

Вся необхідна інфраструктура – від дитячих садочків та шкіл до фітнес-клубів і крупних торгово-розважальних центрів – лише в 10-х хвилинах їзди.

Нагадаємо: ЖК «Берег Дніпра» – амбітний проєкт від Корпорації Нерухомості РІЕЛ, що реалізується на Дніпровській набережній. Цей висотний будинок комфорт-класу налічуватиме 28 поверхів. Кожна квартира спроєктована максимально функціонально й вміщує все необхідне, аби забезпечити комфортне проживання кожному мешканцеві. Подвір’я буде вільним від авто, територія - закрита від сторонніх. Заплановане цілодобове відеоспостереження. Продажі приміщень у ЖК «Берег Дніпра» - як комерційних, так і квартирних – тривають.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ТОВ «БУДФОНДІНВЕСТ»

ТОВ «ГРЕЙТ ІНДАСТРІ»

ТОВ «БЕРЕГ ДНІПРА»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(044) 390-36-20
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 3/28/2024 становить 39.19 грн.
Відділи продажу
Київ, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Берег Дніпра. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.